Pâine umplută aperitiv - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pâine umplută aperitiv

Pâine umplută aperitiv

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 franzelă lungă, 1 ceaşcă lapte, 150 g unt, 100 g şuncă, 100 g limbă afumată, muşchi tigănesc sau file, 100 g caşcaval, 1 lingură muştar, 1 lingură ceapă tocată fin, sare, piper.

Mod de preparare: Se scoate miezul de la franzelă, având grijă să se păstreze intactă coaja, se înmoaie în lapte, se stoarce şi se amestecă cu untul frecat spumă, cu celelalte ingrediente date prin maşina de tocat şi cu ceapa, sarea, piperul şi muştarul.

Cu pasta obţinută se umple pâinea bine şi se dă la rece.

Când se serveşte, se taie felii.

8.707 vizualizări
1.032 tipăriri
7 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Pâine mozaic (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
7. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
8. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
14. Varză dulce umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ardei umpluţi englezeşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
19. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Tort aperitiv de varză roşie cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Cartofi umpluţi cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.