Aperitiv din roşii cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Aperitiv din roşii cu brânză

Aperitiv din roşii cu brânză

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 rosii, 300 g branza de vaca, 1 legatura de marar, 2 linguri unt, sare, piper.

Mod de preparare: Faramitezi branza de vaci, pui sare si piper dupa gust, adaugi untul si le freci pana devin ca o crema. Tai mararul marunt, il adaugi in compozitia pe care o dai la rece pentru 10 minute. Speli rosiile, le tai rondele si le lasi sa se scurga. Asezi apoi o rondea de rosie, un strat de branza, rosie, branza si rosie, reconstituind astfel fiecare rosie. In varf, ca oricarui turnulet, un steag din cateva fire de marar e cel mai potrivit.
Reteta este aceeasi si pentru umplutura de branza framantata cu ceapa rosie (pentru culoare) sau altceva, in functie de gust.

10.626 vizualizări
1.307 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.