Traista ciobanului - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Preparate din mălai » Traista ciobanului

Traista ciobanului

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Mălai, pastramă de oaie, brînză de oaie, bacon feliat, ou, smîntînă.

Mod de preparare: Se tapetează o strachină de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mămăligă şi se umple cu pastramă de oaie făcută la grătar. Deasupra se pune brînza de oaie şi se acoperă cu mămăligă. Se pune la cuptor încins 15 minute. Cînd se scoate, se răstoarnă, se dă strachina laoparte, se pune o lingură de smîntînă şi un ochi românesc.

9.710 vizualizări
911 tipăriri
5 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Shepherd`s Pie (Turta ciobanului) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.