Piftie de crap (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Piftie de crap (II)

Piftie de crap (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de crap, 500 g ceapă, 1 morcov; 1 păstârnac, câteva boabe de piper, 3 căţei de usturoi; 1 foaie de dafin, sare, lămîie.

Mod de preparare: Pentru 1 kg de peşte se fierbe ceapă albă, tăiată felii, în 4 I de apă. După ce a fiert ceapa, se strecoară zeama, iar ceapa se dă prin sită şi se păstrează într-un vas separat. în zeama strecurată se pun boabe de piper, o foaie de dafin, morcov şi păstârnac. Se lasă să fiarbă 10 minute. Se pune peştele, lăsând să mai fiarbă încă 5 minute. Se ia vasul de pe foc; se lasă să se răcească, se strecoară zeama, la care se adaugă ceapa fierbinte, trecută prin sită, şi usturoiul. Se potriveşte de sare. Piftia fiartă se toarnă pe un platou; se lasă să se răcească.
Se poate servi cu felii de lămâie.

2.640 vizualizări
788 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.