Cremă din lichior de ouă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Creme » Cremă din lichior de ouă

Cremă din lichior de ouă

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 galbenusuri de ou, 80 g zahar, 80 ml lichior de oua, 5 foi de gelatina, 1/2 kg frisca, o lingurita pulbere de cacao.

Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu galbenusurile pana se transforma intr-o crema spumoasa. Se adauga lichiorul de oua. Gelatina, inmuiata 5 minute in apa rece, se stoarce si se dizolva in putina apa fierbinte. Se incorporeaza in crema de oua. La sfarsit, se adauga frisca batuta. Se pune intr-un vas si se baga la frigider 6-8 ore.
Cand se serveste, se ia cu lingura de supa si se presara deasupra cacao.

2.797 vizualizări
806 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.