Salată elveţiană cu parizer - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Salate cu carne de vită sau porc » Salată elveţiană cu parizer

Salată elveţiană cu parizer

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g parizer, 200 g cascaval, 2 castraveti acri (cca 80 g), 1 ceapa mijlocie, 1 legatura ridichi. Pentru sos: 1 lingurita mustar, sare, piper, 1 varf de cutit de zahar, 4-5 linguri otet, 4 linguri zeama din borcanul cu castraveti, 4 linguri zeama concentrata de carne (Knorr+apa), 5 linguri ulei, 1 legatura de ceapa verde (doar coditele).

Mod de preparare: Se decojeste parizerul, se taie mai intai felii, apoi fasii si la fel cascavalul si castravetii. Ceapa si ridichile se taie feliute. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca cu sosul, care se prepara astfel: se amesteca mustarul, sarea, piperul si otetul, apoi se adauga zeama de la castraveti, zeama de carne si uleiul. Se lasa salata circa o ora sa se patrunda si inainte de a o servi, se presara deasupra coditele de ceapa verde taiate rondele.

4.698 vizualizări
862 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
5. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
7. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
8. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
14. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
22. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
27. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.