Şniţel de pui cu amestec de arome - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Şniţel de pui cu amestec de arome

Şniţel de pui cu amestec de arome

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10 g unt, 250 g orez (cu bobul lung), 600 ml zeama concentrata de pasare (Knorr + apa), 150 g mazare congelata, un catel de usturoi, coaja rasa de la o lamaie, o lingura patrunjel verde tocat, 4 fileuri de piept de pui, sare, piper, 2 linguri ulei, 2 linguri cascaval ras.

Mod de preparare: Se incinge untul si se caleste putin orezul. Se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba circa 20 de minute la foc mic (ca sa se umfle). Dupa 15 minute de fiert, se introduce si mazarea.
Se curata usturoiul, se toaca marunt si se amesteca cu patrunjelul si coaja de lamaie.
Se spala fileurile de pui, se zvanta, se dau cu un praf de sare si se prajesc in ulei incins cate 3-4 minute pe fiecare parte. Cascavalul si jumatate din amestecul de arome (usturoiul, verdeata si coaja de lamaie) se incorporeaza in orez, cealalta jumatate se intinde peste carnea prajita.

3.050 vizualizări
776 tipăriri
6 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.