Salată în pâine - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Salată în pâine

Salată în pâine

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 chifle rotunde, 3 linguri ulei amestecat cu un catel de usturoi presat, 100 g marule, o salata creata (mica), 1/2 capatana salata verde, 2 tulpini de praz, o para, 150 g piept de pui sau muschi file afumat, 6 linguri ulei, 3 linguri otet de mere, sare, piper, zahar.

Mod de preparare: Se taie "capacul" de la chifle si se scoate miezul cu o lingurita. Se taie cubulete si se rumeneste bine in uleiul incins, in care se pune si catelul de usturoi. Se lasa sa se raceasca. Se spala salatele, se zvanta si se rup bucatele. Prazul se taie marunt, para curatata se taie cubulete, iar pieptul de pui - fasii. Se amesteca toate, se incorporeaza si painea rumenita, iar deasupra se toarna uleiul amestecat cu otet, sare, piper si putin zahar. Cu salata astfel preparata se umplu apoi chiflele.

2.562 vizualizări
771 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
21. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
27. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
28. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.