Salată din carne de căprioară - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu vânat » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.

5.697 vizualizări
879 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
8. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
11. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
12. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
14. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
21. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.