Ardei capia umpluţi cu sardele - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Ardei capia umpluţi cu sardele

Ardei capia umpluţi cu sardele

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ardei capia rosii, 500 g fileuri de sardele (dezosate), 4 catei de usturoi, 70 g unt, 60 g faina, 600 ml lapte, 2 fire de cimbru, 2 foi de dafin, 3 linguri de untdelemn fin, 3 linguri de otet aromat, 1 fir de patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Puneti sardelele sa se desareze (se cumpara gata marinate de la magazinele de peste).
Puneti untul sa se topeasca intr-o tigaie, adaugati faina si lasati sa se rumeneasca un minut, amestecand. Stingeti cu lapte, adaugati doi catei de usturoi trecuti pe razatoare, lasati sa clocoteasca rantasul la foc foarte mic, amestecand. Puneti sare si piper.
Zdrobiti sardelele cu furculita si amestecati-le cu sosul de faina si usturoi. Sarati, piperati.
Scoateti codita si semintele ardeilor, fara sa le taiati carnea din interior. Scufundati-i trei minute in apa care clocoteste.
Scoateti ardeii, lasati sa se scurga si sa se raceasca, apoi umpleti-i cu compozitia de peste. - Ungeti o tava cu untdelemn, puneti pe ea ardeii, mai stropiti-i si pe deasupra cu untdelemn, apoi puneti otetul si cei doi catei de usturoi ramasi, curatati si taiati in doua. Lasati-i sa se coaca 10 minute la cuptor.
Serviti-i presarati cu patrunjel.

7.729 vizualizări
1.087 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
2. Orez cu ardei şi fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
9. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
12. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
14. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
15. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
16. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume)
17. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
18. Dulceaţă de ardei iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)
20. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)
22. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
23. Supă de peşte cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
25. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
26. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Ardei iuţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Supă de ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.