Budincă de tăiţei cu spanac - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Budincă de tăiţei cu spanac

Budincă de tăiţei cu spanac

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 5

Ingrediente: 250 g taietei lati (cu oua), sare, 1 lingura ulei de masline, 450 g spanac congelat (piure), 400 g branza de vaca, 1/8 l apa fiarta cu Vegeta, 2 oua, 2 catei de usturoi, piper proaspat macinat, nucsoara rasa, 80 g branza de burduf sau cascaval.

Mod de preparare: Se fierb taieteii in apa sarata (conform indicatiilor de pe ambalaj). Se strecoara si se amesteca cu uleiul de masline. Se scoate spanacul din punga, se da intr-un clocot de apa, se scurge bine. Se amesteca branza de vaci cu ouale, apa fiarta cu Vegeta, usturoiul dat pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de nucsoara. Separat, se amesteca macaroanele, spanacul si branza de vaci si se pun intr-un vas de Jena. Se presara branza de burduf faramitata sau cascavalul taiat in bucatele mici. Se baga budinca la cuptor si se lasa 25 de minute.

9.794 vizualizări
989 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
12. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
20. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
21. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
24. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
25. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
29. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
30. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.