Ghiveci pentru iarnă (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Fripturi » Conserve de iarnă » Ghiveci pentru iarnă (III)

Ghiveci pentru iarnă (III)

Timp de preparare: 5 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg ceapa, 3/4 l ulei, 2 kg morcovi curatati si taiati rondele, 2 kg ardei taiati marunt, 2 kg fasole verde rupta bucatele, 5 kg vinete curatate de coaja si taiate cubulete, 3,5 kg rosii curatate de coaja si taiate.

Mod de preparare: Se caleste ceapa tocata in untdelemn, se adauga pe rand morcovii, ardeii, fasolea si vinetele. Se amesteca toate si se fierb cam 3/4 ore, apoi se adauga 3,5 kg rosii curatate de coaja si taiate. Se fierbe totul 1-2 ore. Ghiveciul se pune fierbinte in borcane, care se fierb 1 ora in aburi.

12.416 vizualizări
1.147 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
9. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ghiveci turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată de ceapă de iarnă (Salate > Salate de legume)
15. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
16. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
17. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume)
18. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
19. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
21. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
25. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
26. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.