Friptură de pui cu sos de ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Friptură de pui cu sos de ciuperci

Friptură de pui cu sos de ciuperci

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 500 g ciuperci, ulei, 1 lingurita mustar, 1 legatura marar, 1 ceapa, 4 cartofi, 200 ml samantana, 50 ml vin alb, sare, piper alb.

Mod de preparare: Pulpele de pui se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se prajesc in ulei. Separat se fierb cartofii in apa cu sare. Pulpele se scot din tigaie, se asaza intr-o tava si se pun la cuptor pentru a se patrunde si a se pastra calde. In uleiul ramas se calesc ciupercile taiate felii si ceapa maruntita. Se toarna smantana subtiata cu putina apa, mustarul si vinul alb. se amesteca bine cu marar tocat fin. Pe platou se aseaza pulpele de pui, alaturi cartofii fierti si deasupra sosul de ciuperci.

2.849 vizualizări
779 tipăriri
12 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
16. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
21. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.