Praz în sos de verdeţuri - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Praz în sos de verdeţuri

Praz în sos de verdeţuri

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 12 fire subtiri de praz, 6 linguri untdelemn fin, 1-2 linguri otet alb de vin, 1 ceapa verde taiata fin, 2 lingurite de capere tocate fin, 1 lingurita patrunjel verde tocat, 1/2 lingurita tarhon verde tocat, 1/2 lingurita praz verde tocat, 125 ml smantana.

Mod de preparare: Se curata prazul de mustati si de frunzele verzi. Se taie fiecare bucata in doua si se fierb toate in apa cu sare, pana se inmoaie. Se scurg de apa si se pun pe un platou. Se face un sos din toate ingredientele indicate si se toarna peste praz.
Se pune la rece cateva minute, apoi se serveste ca felul intai, la temperatura camerei.

1.782 vizualizări
654 tipăriri
9 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.