Lichior de ouă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne tocată » Lichioruri » Lichior de ouă (II)

Lichior de ouă (II)

Ingrediente: 5 galbenusuri, 500 ml lapte, 250 ml alcool, 350 g zahar, 250 ml rom, vanilie.

Mod de preparare: Galbenusurile se freaca bine, 2-3 minute, cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se dilueaza cu laptele clocotit, adaugat cite putin - o lingurita la inceput, pina se subtiaza si apoi, in suvoi continuu, amestecind mereu cu lingura.Dupa ce s-a topit tot zaharul, se adauga alcoolul si romul in suvoi subtire si continuu, amestecind tot timpul, ca sa nu se formeze cheaguri.Se toarna in sticle care se vor astupa bine.Dupa 10 zile, lichiorul se poate consuma.Pe parcurs se va ingrosa.In acest lichior se pot adauga, de asemenea, cacao, ciocolata sau nescafe care se freaca cu galbenusurile si zaharul, se dilueaza cu laptele clocotit, si, apoi, cu spirtul si romul.

3.576 vizualizări
1.005 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
3. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
20. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
21. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.