Supă de dovleac (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu legume » Supă de dovleac (II)

Supă de dovleac (II)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ceapa mijlocie (tocata), 1 catel de usturoi (presat), 60 g unt, 750 g - 1 kg dovleac (fara coaja, taiat cubulete, fiert in aburi si zdrobit), 1 varf de cutit zahar, 1 varf de cutit nucsoara, 1 lingura curry (pulbere), 1 foaie de dafin, 1 l concentrat carne de pasare (Knorr+apa), 2 cesti lapte, 4 linguri smantana, piper negru macinat, sare, codite de ceapa verde (pentru garnisit).

Mod de preparare: Se calesc in unt ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie bine de tot. Se adauga dovleacul fiert si zdrobit, zaharul, nucsoara, curry-ul si foaia de dafin si se gusta de sare si piper. Se sting cu zeama de carne si se lasa sa dea in clocot.
Se face focul mai mic si se fierb incet circa o jumatate de ora. Se ia supa de pe foc si se indeparteaza foaia de dafin.
Se incorporeaza laptele si se pune din nou pe foc sa se infierbante, amestecand intruna. Se serveste fierbinte, cu smantana si coditele de ceapa verde taiate rondele.

1.631 vizualizări
694 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.