Cartofi cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Cartofi cu brânză

Cartofi cu brânză

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi, 6 cepe (300 g), 20 g unt topit, sare, piper, o lingurita chimen, o legatura patrunjel verde, 1 catel de usturoi, 250 g branza topita sau cascaval moale.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul (inclusiv tava pentru friptura) la 200 grade C. Se spala cartofii, se curata si se taie felii groase. Cepele curatate se taie in doua.
Se unge tava (incinsa) cu unt si se pun in ea cartofii si ceapa. Se sareaza, se pipereaza, se presara cu chimen si se dau la cuptor. Se lasa sa se patrunda 30 de minute, intorcandu-i o singura data.
Se spala patrunjelul, se zvanta si se toaca marunt, usturoiul curatat se zdrobeste sau se preseaza si se presara ambele peste cartofi. Se aseaza deasupra branza sau cascavalul taiat felii si se mai dau 10 minute la cuptor.
Se servesc cu salata verde.

3.040 vizualizări
786 tipăriri
13 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
9. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă italienească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
27. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de cartofi cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.