Borş cu carne de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Borşuri » Borş cu carne de vacă

Borş cu carne de vacă

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 10

Ingrediente: 600 g carne de vacă, 1-2 I apă, 200 g ceapa, 150 g morcovi, 100 g ţelină, 100 ml ulei, 400 g castraveţi acri, 1,5 I borş, 200 g albituri, 50 g leuştean, 50 g pătrunjel, sare.

Mod de preparare: Carnea se curăţă, se porţionează şi se pune la fiert în apă cu sare, se spumează şi se adaugă ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt. Borşul se fierbe separat, se spumează şi se strecoară. Zarzavatul se înăbuşă în ulei cu adaos de apă, apoi se adaugă în vasul cu carne, împreună cu castraveţii acri, care au fost spălaţi, curăţaţi, tăiaţi în cuburi şi scurşi de zeamă. Se continuă fierberea încă 30 min. Cînd carnea a fiert, se adaugă borşul, spre sfîrşitul fierberii. Se potriveşte gustul de sare şi acru.
Se serveşte cu verdeaţă tăiată mărunt.

4.776 vizualizări
1.062 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.