Supă de pasăre cu legume (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu carne » Supă de pasăre cu legume (II)

Supă de pasăre cu legume (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 piepţi de pui, 2 vinete, 2 dovlecei, un fir de praz, 2 bucăţi de fenicul, 4 roşii, 2 morcovi, 2 cartofi, 200 g fasole galbenă păstăi, 50 ml ulei de măsline, o linguriţă de pudră de curry, sare, piper, pătrunjel, smîntînă, iaurt.

Mod de preparare: Morcovii şi cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie în bucăţi mai mici. Se pun în apă rece, ca să nu se oxideze şi să se închidă la culoare.
Prazul şi feniculul se curăţă, se spală şi se taie în rondele, respectiv în felii subţiri. Vinetele şi dovleceii se spală, se taie în felii sau în cubuleţe.
Se încinge uleiul într-o cratiţă, se adaugă prazul, feniculul, vinetele şi se călesc două minute.
Se pune o oală cu trei litri de apă la fiert şi cînd începe să cloco­tească se pun piepţii de pui tăiaţi în cu­buri. Se ia spuma, se adaugă le­gu­mele călite, morcovii, sarea şi piperul.
Se lasă la fiert 20 de minute şi se pune fasolea galbenă, tăiată în bucăţele, roşiile fără pieliţă, tăiate în cuburi, cartofii şi dovleceii.
Cînd legumele sunt aproape fierte se presară pudra de curry, se adaugă pătrunjelul tocat şi se lasă la fiert încă 20 de minute.
Se serveşte fierbinte, cu smîntînă sau iaurt.

3.304 vizualizări
818 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.