Tartă cu roşii şi cimbru - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Tartă cu roşii şi cimbru

Tartă cu roşii şi cimbru

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 5 ouă, 200 g făină, 100 ml ulei, 50 g măsline negre sau verzi feliate, 300 g caş­caval, 200 g brînză dulce, doi ardei graşi, 200 g boabe de porumb din conser­vă, 250 g roşii cherry, sare, piper, un pliculeţ cu praf de copt, cimbru.

Mod de preparare: Ardeii graşi se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în felii subţiri. Roşiile cherry se spală, se taie în jumătăţi şi se pun lîngă ardei.
Într-un vas mai mare se pun ouăle, o linguriţă de sare şi un sfert de linguriţă de piper.
Se mixea­ză pînă cînd ouăle îşi dublează volumul, se adaugă uleiul, brânza de vaci, caşcavalul dat pe răzătoarea cu ochiuri mari şi făina amestecată cu praful de copt.
Se mixează, se adaugă măs­li­ne­le, porumbul şi feliile de ar­­dei. Se presară cimbrul tocat mă­runt, se amestecă şi se toarnă com­po­ziţia într-o tavă rotundă unsă cu ulei şi presărată cu făină.
Se aşază deasupra feliile de roşii, se introduce în cuptor şi se ţine circa 30-45 de minute la foc mediu.
Cînd este gata se scoate din cuptor, se lasă să se răcească timp de zece minute în tavă, apoi se taie în bucăţi şi se serveşte.

2.990 vizualizări
836 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
14. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
20. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.