Deliciu cu brânză de vaci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Creme » Deliciu cu brânză de vaci

Deliciu cu brânză de vaci

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 2 lingurite de coaja rasa de lamaie, 3 oua, 200 g branza de vaci grasa, 100 g frisca groasa, 250 g piscoturi, 4 linguri de zahar, 3 linguri cacao, 1 plic zahar vanilat, 3 linguri coniac, 200 ml ness cafe rece.

Mod de preparare: Amestecati cafeaua cu coniacul si puneti-le la rece. Separati albusurile de galbenusuri. Intr-un castron, puneti galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat si amestecati-le cu robotul electric. Adaugati coaja de lamaie rasa.
Incorporati usor branza de vaci si frisca, luandu-le pe rand cu o lingura. Bateti albusurile spuma si adaugati-le cu grija in compozitie.
Intr-un platou dreptunghiular si ingust, puneti jumatate din piscoturi si umeziti-le cu jumatate din amestecul de cafea cu coniac. Varsati deasupra jumatate din amestecul de crema de branza.
Puneti al doilea rand de piscoturi, stropiti cu cafeaua si coniacul ramase si intindeti restul de crema. Pudrati din belsug cu praf de cacao. Puneti prajitura cel putin doua ore la frigider.

3.049 vizualizări
773 tipăriri
10 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
15. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
19. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
26. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
28. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
30. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.