Ciorbă rusească cu carne de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă rusească cu carne de vacă

Ciorbă rusească cu carne de vacă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ardei gras, 10 pastai fasole, 1 ceapa, 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare, 1 varza dulce, marar si patrunjel verde tocat, sare, smintina.

Mod de preparare: Se pune carnea taiata bucati la fiert pe foc mic. Se spumeaza pina nu se mai ridica alta spuma; se pune sarea si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga sfecla, ceapa, morcovul si patrunjelul, totul taiat ca taiteii. Dupa ce a dat citeva clocote, se pune ardeiul taiat felii subtiri, fasolea taiata patratele si varza fideluta. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se lasa sa mai fiarba acoperit pina cind tot zarzavatul este fiert. Se pune patrunjelul si mararul tocat.
Se serveste dreasa in farfurii cu cite o lingura de smintina.

6.133 vizualizări
1.036 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.