Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Paste, pizza şi găluşte » Budincă cu sos alb şi brânză |
Budincă cu sos alb şi brânză |
Ingrediente: 100 g unt, margarina sau untdelemn, 100 g faina, 1/2 l lapte, 150 g brinza telemea sau jumatate telemea si jumatate brinza de burduf, sau cascaval, 4 oua mari sau 5 oua mijlocii, sare.
3.172 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă) 6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume) 8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate) 11. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 12. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 14. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri) 15. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 16. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume) 17. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 18. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii) 19. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 20. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume) 22. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 23. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume) 24. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte) 25. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe) 26. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi) 30. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) |