Marinată de crap (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Marinată de crap (II)

Marinată de crap (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg crap, 3 linguri ulei, 2 linguri făină, sare, 1 ceaşcă oţet, 1 ceaşcă apă, 3-4 boabe de ienibahar, 2-3 foi de dafin, 2 linguriţe rase de zahăr, sare.

Mod de preparare: Crapul, curăţat şi spălat, se taie în bucăţi, se sărează şi se lasă sa stea astfel o jumătate de oră. Se usucă fiecare bucată cu un şervet curat, se dă prin făină şi se prăjeşte în ulei incins, pe ambele părţi, la foc mic. Bucăţile de crap rumenite frumos se aşează într-un castron sau într-un borcan şi se toarnă peste ele oţetul care a dat cîteva clocote împreună cu apa, sarea, boabele de ienibahar, foile de dafin şi zahărul. Cînd se toarnă peste peşte, oţetul trebuie să fie rece. Se serveşte după 2-3 zile.
Dacă sosul este prea acru, se adaugă puţină apă fiartă, sau, dacă mai trebuie acrit, se mai adaugă puţin oţet fiert şi răcit.

2.545 vizualizări
699 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
16. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.