Pane de piept de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Pane de piept de pui

Pane de piept de pui

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: două piepturi de pui, 3 ouă, 200 g pesmet, doi morcovi, o jumătate de ţelină, o jumătate de varză, 200 g maioneză, 50 g miezuri de nucă, 50 ml lapte dulce, sare, piper, ulei, salvie, pudră de nucşoară, castraveţi verzi, mărar

Mod de preparare: Piepturile de pui se spală, se dezosează şi se taie în felii egale. Într-un vas, se amestecă pesmetul cu puţină sare, piper şi un vîrf de cuţit de pudră de nucşoară.
Ouăle se bat cu o furculiţă şi se amestecă bine cu laptele dulce, salvie tocată mărunt, sare şi piper. Se trec feliile de carne prin amestecul de lapte şi ouă, apoi prin pesmet.
Se prăjesc în ulei incins, avînd grijă să nu se ardă pesmetul, căci capătă un gust amar. Se scot cu o spumieră, se pun pe un şervet absorbant, ca să se elimine uleiul în exces, apoi se aşează pe un platou.
Morcovii şi ţelina se curăţă de coajă, se spală şi se dau pe răzătoarea cu ochiuri mici. Varza se spală, se scurge de apă şi se toacă mărunt.
Se amestecă bine cu maioneză, sare şi piper după gust. Se adaugă miezurile de nucă tăiate în bucăţi mai mici şi se serveşte alături de şniţelele de pui.
Salata de legume se poate înlocui cu o salată de castraveţi verzi cu mărar.

3.205 vizualizări
822 tipăriri
26 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.