Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii

Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 cârnaţi olteneşti, 300 g carne de porc, 5 roşii, 1 kg broccoli, 1 lingură pastă de tomate, 3 căţei de usturoi, 2 ardei graşi, 1 ceapă, ulei de floarea-soarelui, sare, mărar, cartofi.

Mod de preparare: Broccoli se rup în bucheţele, se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Se scot din apă şi se aşează într-o strecurătoare.

Cârnaţii se taie în bucăţi mai mici şi se pun într-un castron. Carnea de porc se taie în cuburi şi se prăjeşte într-o cratiţă cu ulei de floarea-soarelui.

Se adaugă şi cârnaţii, se prăjesc câteva minute, apoi se scoate totul şi se pune într-un castron.

În cratiţă, se pune ceapa, usturoiul şi ardeiul tocaţi mărunt, se adaugă roşiile tăiate în cubuleţe şi pasta de tomate.

Se fierbe timp de 10 min. la foc iute, se adaugă carnea şi cârnaţii şi se lasă să mai fiarbă timp de 20 de minute.

Dacă este nevoie, se adaugă un pahar de apă. Se presară mărar tocat şi se serveşte alături de bucheţelele de broccoli.

La sos, se mai pot adăuga şi felii de cartofi fierţi.

4.430 vizualizări
915 tipăriri
11 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Varză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Supă de suc de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de roşii cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.