Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat

Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg varză creaţă, 100 g morcovi, 50 g pătrunjel, 50 g ţelină, 200 g ciuperci, 150 fulgi de grâu, 100 g slănină afumată, 150 g oase de porc, sare, piper, pătrunjel verde.

Mod de preparare: Oasele de porc se prăjesc în puţină untură, apoi se adaugă 300 ml apă şi se fierb până când apa scade la jumătate.

Se fierbe varza, se strecoară şi se aşează frunzele câte două. Slănina se crestează şi se prăjeşte. Folosind untura acesteia, se prăjeşte ceapa, se adaugă ciupercile, piper şi pătrunjel verde tocat, apoi fulgii de grâu şi zeama rămasă. Se acoperă vasul cu un capac şi se introduce 10 mi. în cuptorul bine încins.

Se umplu foile de varză cu această compoziţie, se condimentează şi se aşează într-un vas bine uns. Deasupra se aşează slănina prăjită, se stropeşte totul cu zeama de la oase şi se introduce din nou la cuptor pentru 10-15 min.

Se serveşte fierbinte, cu sos de roşii.

2.393 vizualizări
749 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.