Cornuleţe de Crăciun - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri » Cornuleţe de Crăciun

Cornuleţe de Crăciun

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pahar smântână, 1 pahar nucă măcinată, 1 pachet margarină sau unt, drojdie cât o nucă, făină cât cuprinde, zahăr farin.

Mod de preparare: Se face un aluat, se întinde foaia şi se taie semilune cu un păhărel, se coc 15 min. la foc potrivit şi se tăvălesc fierbinţi prin zahăr farin.

4.694 vizualizări
923 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuleţe cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuleţe de post cu borş (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
4. Sacul lui Moş Crăciun (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Tort "Bănuţul lui Moş Crăciun" (Dulciuri > Torturi)
6. Cornuleţe cu portocale (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
7. Cornuleţe de post cu rahat (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.