Cremă din albuşuri - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Creme » Cremă din albuşuri

Cremă din albuşuri

Ingrediente: 2 albusuri, 120-140 g zahar, 200 g unt, 30 ml rom, un pachetel cu zahar vanilat.

Mod de preparare: Intr-un cazanel smaltuit, albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul tos si romul sau zeama de lamie; spuma se bate in continuare, pe un vas cu apa clocotita, 7-8 minute pina cind se intareste ca o compozitie de bezele.Se ia atunci de pe foc, se pune zaharul vanilat, se lasa sa se raceasca, fara sa se mai bata si, cind ajunge la temperatura degetului, se adauga untul moale si se bate cu telul sau mixerul, pina cind se omogenizeaza.Spuma va scadea, totusi crema va fi pufoasa si spornica. Blatul de tort sau rulada se unge mai intii cu o marmelada fina si apoi se aplica crema; se procedeaza la fel cu fiecare foaie.

2.933 vizualizări
733 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.