Borş de perişoare cu carne de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Borşuri » Borş de perişoare cu carne de viţel

Borş de perişoare cu carne de viţel

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg carne de vitel, 2 oua, o felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi de verdeata, piper, sare, 1 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica.

Mod de preparare: Carnea se da prin masina de tocat, se amesteca bine cu o ceapa taiata marunt si inabusita, miezul de franzela muiat si stors putin, ouale, verdeata, sare, piper. Se fac mici perisoare, udindu-se mereu mina in apa rece. Zarzavatul si ceapa, taiate marunt, se pun la fiert cu putina apa. Cind zarzavatul a fiert, se adauga borsul. Se mai da un clocot si se pun perisoarele sa fiarba la foc domol. Spre sfirsit se adauga verdeata taiata marunt. Se poate drege borsul cu smintina si galbenus de ou.

2.107 vizualizări
650 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.