Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Sărmăluţe de orez în foi de varză |
Sărmăluţe de orez în foi de varză |
Ingrediente: 2,5 kg varză, 100 g ceapă, 200 g roşii, 200 g orez, boia, ardei gras, 200 g ulei, 50 g stafide, 200 g bulion, 2 g piper, sare, borş sau zeamă de varză.
4.882 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză) 2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi) 7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate) 9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate) 10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 11. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 12. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 14. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 15. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri) 16. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume) 17. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate) 18. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 20. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 21. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin) 22. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă) 23. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri) 25. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 26. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin) 27. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 30. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă) |