Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză |
Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză |
Ingrediente: Pentru 10 portii: 1 kg carne de vaca pentru fripturi, 100 ml vin, 200 ml supa, 700 g brinza de vaci, 100 g telemea, 200 g gris, 6 oua, 500 g sos de smantana, 100 ml ulei, sare, piper, dupa gust.
3.342 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză) 5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 11. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi) 18. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) 24. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 27. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |