Cotlete de porc cu sos de vin - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Cotlete de porc cu sos de vin

Cotlete de porc cu sos de vin

Ingrediente: 1 kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper.

Mod de preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute.
Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac. Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou. Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea. Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.

3.454 vizualizări
865 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
11. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
16. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
23. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
28. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.