Prăjitură cu căpşuni sau fragi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate cu carne » Prăjituri » Prăjitură cu căpşuni sau fragi

Prăjitură cu căpşuni sau fragi

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 oua, 8 linguri zahar, 150 g amidon alimentar.
Pentru crema: 200 g unt, 1 kg capsuni sau fragi, 300 g zahar.

Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu un virf de cutit de sare, pina se ingroasa, apoi se adauga zaharul si galbenusurile, batindu-se in continuare. La urma se adauga amidonul sub forma de ploaie. Se coace in tava unsa si tapetata. Dupa racire se taie in 2 din grosime.
Crema: se freaca untul spuma cu zaharul si se adauga capsunile sau fragutele intregi, amestecindu-se usor. Aceasta compozitie se pune intre foile pandispanului. Deasupra se presara zahar pudra.
Se consuma rece.

9.929 vizualizări
1.061 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
7. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
14. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Prăjitură regală cu căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
17. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)
18. Prăjitură Stela (Dulciuri > Prăjituri)
19. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
23. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Prăjitură cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
26. Prăjitură caramel (I) (Dulciuri > Prăjituri)
27. Prăjitură glazurată (Dulciuri > Creme)
28. Prăjitură Rudy (Dulciuri > Prăjituri)
29. Orez cu lapte şi dulceaţă de căpşuni (Dulciuri > Budinci)
30. Spumă de căpşuni cu zahăr pudră (Dulciuri > Spume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.