Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din ouă » Sosuri reci » Marinată (baiţ) pentru fezandare rapidă |
Marinată (baiţ) pentru fezandare rapidă |
Ingrediente: Pentru 10 kg carne de vinat: 800 g ceapa, 600 g telina, 3 g piper pisat si piper boabe, enibahar, 10 foi de dafin, 3 fire cimbru, 300 ml vin negru, sare.
29.044 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 2. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte) 3. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 4. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 5. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe) 6. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume) 7. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume) 8. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Salată rapidă cu ton (Salate > Salate cu peşte) 10. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 11. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 12. Tochitură rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 14. Îngheţată de lămâie rapidă (Dulciuri > Îngheţate) 15. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Sos pentru spaghete (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 18. Pizza rapidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 19. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 20. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci) 21. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri) 22. Pastă de gălbenuş (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 23. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză) 24. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe) 25. Ghiveci pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 26. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 27. Ardei copţi marinaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 28. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete) 29. Pulpă de miel marinată cu mirodenii (Mâncăruri > Fripturi) 30. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci) |