Dressing pentru salate - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din ouă » Sosuri reci » Dressing pentru salate

Dressing pentru salate

Timp de preparare: 5 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 căţel de usturoi (sau 2 mai mici), 1/4 linguriţă sare, 3 linguri oţet balsamic, 1/3 cană ulei de măsline, piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele într-un vas, până ce compoziţia este foarte omogenă.
Se toarnă peste salată (preferabil salată verde) şi se serveşte.

8.359 vizualizări
1.129 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
4. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
6. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sos pentru spaghete (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
11. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
12. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
13. Pastă de gălbenuş (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
16. Ghiveci pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Sos de roşii (rece) pentru macaroane (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
19. Marinată (baiţ) pentru fezandare rapidă (Sosuri > Sosuri reci)
20. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci)
21. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
25. Ghiveci pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Ardei pentru umplut (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Zarzavat pentru ciorbe (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Zacuscă pentru iarnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.