Carne cu sos de muştar - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Carne cu sos de muştar

Carne cu sos de muştar

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne, 2 lingurite mustar, 1 lingura faina, 2-3 castraveciori, 1/2 lingurita zahar, sare, 1/2 kg cartofi.

Mod de preparare: Se pregateste carnea in mod obisnuit. Cind a fiert complet si sosul a scazut, se adauga mustarul, faina, zaharul, castraveciorii taiati cuburi mici, o ceasca de apa si din nou se fierb pina scade sosul. Se scoate carnea, se taie felii si se toarna sosul deasupra.
Se serveste cu cartofi fierti, fierbinti.

2.631 vizualizări
727 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.