Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină |
Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină |
Ingrediente: 500 g carne fiartă şi cîntărită, dupa ce s-a scos de pe oase, 250 ml supă de carne, 6 foi de gelatină sau 20 g granule de gelatină, 200 ml smîntînă dulce sau frişcă, 100 g unt, condimente de pasteta, o linguriţă de sare.
2.589 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 5. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre) 6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 11. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 12. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 15. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 19. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 24. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 25. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) 26. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) |