Risotto cu limbă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Risotto cu limbă

Risotto cu limbă

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: O limba de vitel, unt, o jumatate lingura de faina, o ceasca de zeama de carne, un galbenus, 2 linguri de smantana, o ceasca de orez, 100 g de parmezan sau svaiter ras.

Mod de preparare: Se fierbe o limba de vitel. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un rantas din o jumatate lingura de unt si jumatate lingura de faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se agauga cu incetul un galbenus, amestecat deoparte cu 2 linguri de smantana. Sosul acesta se amesteca cu limba. Se trage in unt o ceasca de orez si se stinge cu doua cesti de zeama bine limpezita in care a fiert limba. Cand orezul e fiert se amesteca cu putin unt proaspat si 100 gr. de parmezan sau svaiter ras, usor ca sa nu se sfarme orezul. Se pune intr-o forma bine unsa cu unt si cu gaura mare. Se da cateva minute la cuptor, se rastoarna pe farfurie, iar la mijloc se aseaza limba.
Se serveste fierbinte.

6.705 vizualizări
777 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Risotto cu dovlecei si lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
3. Risotto cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
4. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
5. Risotto cu varză creaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Risotto cu ochiuri şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Risotto cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
8. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Omletă flambată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Limbă fiartă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Risotto cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Risotto cu legume de primăvară (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
16. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
17. Limbă de mare cu legume Provençal (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Risotto cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Limbă cu sos Remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Limbă cu castraveciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Limbă umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Limbă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Limbă cu maioneză (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Limbă cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.