Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Limbă fiartă |
Limbă fiartă |
Timp de preparare: 3 h
2.947 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Salată de ţelină fiartă a la grec (Salate > Salate de legume) 2. Supă ungurească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 3. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume) 4. Salată de păpădie fiartă (Salate > Salate de legume) 5. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 6. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 7. Omletă flambată (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Limbă cu maioneză (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe) 11. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 12. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 13. Limbă de mare cu legume Provençal (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Limbă cu sos Remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 15. Risotto cu limbă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 16. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 17. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 18. Limbă cu castraveciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 19. Limbă umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 20. Limbă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 21. Supă de limbă de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Limbă cu maioneză (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 24. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 25. Limbă cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 26. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 29. Limbă cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 30. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) |