Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă

Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 bucati muschi vita, cascaval, amestec de legume fierte (porumb, mazare verde, ardei), 1 ou, nuca macinata, sare, piper.

Mod de preparare: Se bat bine cele doua bucati de carne de vita si se condimenteaza pe o parte cu sare si mult piper. Se aseaza deasupra cate o bucata de cascaval si cate doua linguri din amestecul de legume (amestecul se poate completa cu orice legume duap cum va place) dupa care se ruleaza, obtinandu-se doua rulouri care se dau prin ou batut si nuca macinata. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi natur sau cartofi prajiti cu cascaval.

2.802 vizualizări
706 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
14. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
21. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
23. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
25. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.