Fasole verde cu carne de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Fasole verde cu carne de vacă

Fasole verde cu carne de vacă

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne, 1 kg fasole verde, 2 cepe, 2 linguri untura, 4-5 rosii, 1/2 lingurita faina, sare, verdeata tocata.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati potrivite si se prajeste cu untura. Se adauga ceapa tocata marunt, se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina si se amesteca bine. Se toarna apoi apa calda ca sa se acopere bucatile de carne, se pune sarea si se lasa sa fiarba la foc mic ½ ora. Se pune fasolea curatata si spalata, se mai lasa sa fiarba 15 min., apoi se adauga rosiile fierte separat si strecurate si verdeata tocata. Se da la cuptor pina scade bine. Ceapa prajita se poate inlocui cu ceapa rasa, cruda. In acest caz se pune o data cu apa.

2.168 vizualizări
722 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă verde cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.