Ficăţei cu sos de stafide - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Ficăţei cu sos de stafide

Ficăţei cu sos de stafide

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficatei de pui, smintina, iaurt, stafide, lamiie, ghimbir, nucsoara, sare, piper, unt.

Mod de preparare: Ficateii de pasare se pun intr-o tava unsa cu unt dupa care se condimenteaza cu ghimbir si nucsoara. In tava se pune apa pina acopera ficateii si pun la cuptor la foc mic timp de 45 de minute. Separat, smantana si iaurtul se amesteca bine cu stafidele, fierte in prelabil in apa, 10 minute. Cind amestecul este gata, se razuieste coaja lamiii si stoarce zeama, dupa care se pune un pic de sare. Cind ficateii sint gata se mai pune sare si piper dupa gust.
Se servesc ficateii cu sosul de stafide si piure de cartofi.

2.211 vizualizări
714 tipăriri
10 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
13. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
22. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
28. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
30. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.