Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Caltaboş (IV) |
Caltaboş (IV) |
Ingrediente: 1,5 kg ficat, inimă, plămini, splina, 1 kg carne rămasă de la fasonare sau de la ceafă, 300 g ceapa, 100 g orez, intestine groase, sare, piper pisat.
3.658 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 3. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 4. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne) 5. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Caltaboş (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Caltaboş (II) (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume) 10. Gazpacho (Supă rece de roşii) (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) |