Ciorbă de perişoare (IV) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă de perişoare (IV)

Ciorbă de perişoare (IV)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne amestec (porc si vita), 3/4 litri bors, 1 pahar smintina, 3 cepe de marime mijlocie, 2 morcovi, 1 telina, 2 ardei grasi, 2-3 cartofi, 3-4 rosii mari, 2 oua, 2 legaturi verdeata, sare, piper, 3 linguri ulei.

Mod de preparare: Ceapa taiata marunt, morcovul si telina trecute prin razatoare, ardeii taiati feliute se calesc cu 3 linguri ulei si cu un praf de sare citeva minute. Se umple cu apa si se fierbe pina se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati in cubulete mici. Cind sunt aproape fierti se pun rosiile decojite si trecute prin razatoare. Se prepara amestecul pentru perisoare: carnea tocata se amesteca cu 1 ceapa mare trecuta prin razatoare, o legatura de patrunjel tocata marunt, un ou, sare si piper. Se fac perisoare potrivite la marime care se pun in ciorba. Se lasa pe foc pina sunt fierte. Se adauga borsul, se drege ciorba cu un ou si smintina, se pune o legatura de patrunjel taiata marunt. Se potriveste de sare si acreala.

3.264 vizualizări
841 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.