Tocăniţă de pipote - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Tocăniţă de pipote

Tocăniţă de pipote

Timp de preparare: 4 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg pipote de pui, 2-3 catei usturoi, 2 cepe, 1 rosie, ardei, paprika, 2 linguri pasta de rosii, 1/2 pahar otet, sare, piper.

Mod de preparare: Pipotele se curata, se spala si se pun in apa rece cu otet pentru 1 1/2 ora, dupa care se freaca cu mina pentru a se curata si mai bine. Se spala de citeva ori in apa rece si se lasa apoi sa stea iarasi in apa rece (se poate pune iarasi otet) pentru 1 ora. Dupa o ora se spala bine daca am pus iarasi otet.
Se prepara ca si tocanita. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Rosie se curata de pielita,se taie, ardeiul se taie in straifuri. Se prajeste ceapa si usturoiul se adauga ardeiul, rosia taiata, pipotele.
Se lasa sa fiarba pe foc mic 1 ora si se adauga 2 linguri pasta de rosii si un pic de paprika, sare, piper dupa gust. Se pune intr-un vas care se poate pune la cuptor se acopera vasul cu hirtie de aluminium si se lasa 45 minute pe temperatura de 140 grade.
Se poate servi cu cartofi piure, cartofi natur, paste.

10.526 vizualizări
858 tipăriri
17 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Sote de pipote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Salată de pipote cu maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Tocăniţă de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Tocăniţă de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Tocăniţă ungurească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tocăniţă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Tocăniţă de vită cu ardei de trei culori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tocăniţă de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Tocăniţă de ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Tocăniţă de ciuperci şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Tocăniţă de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Tocăniţă andaluză de anghinare (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Tocăniţă călugărească (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Tocăniţă ţărănească de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.