Tobă de casă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Tobă de casă

Tobă de casă

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Carne de porc de la cap, inima, rinichii, foi de dafin, sare, slanina, sare, piper, coriandru, enibahar, stomac de porc.

Mod de preparare: Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toata carnea de pe oase, se curata limba si se taie toate fasii subtiri sau cuburi adaugandu-se 300 - 400 gr slanina taiata. Se pun toate intr-un vas, se pune sare si piper, coriandru, enibahar si s emai adauga apa, din apa in care a fiert carnea . Se ia punga stomacului si se spala foarte bine pe dinauntru si pe dinafara; dupa ce a fost bine curatata pe dinauntru, se umle cu carnea pregatita, dar nu plina, si se coase. Se pune la fiert, in zeama in care a fiert carnea. Dupa ce a fiert, se scoate din apa, se asaza pe un fund de lemn, deasupra se pune un alt fund, iar peste acesta o greutate, care sa il apese. Va sta la teasc pana a doua zi.

6.528 vizualizări
914 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Iaurt gros de casă (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
4. Chorizo de casă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Tobă de porc (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
9. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tobă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Cozonac ca la mama acasă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.