Carne de viţel cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Carne de viţel cu ciuperci

Carne de viţel cu ciuperci

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g ciuperci, o ceapa mare, 25 g unt, o lingura mustar, o lingura pasta de tomate, 150 ml concentrat de vita, 225 g antricot de vitel, o lingura ulei de floarea soarelui, sare, piper, o lingura boia, 150 ml smintina.

Mod de preparare: Ciupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecind din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca cu ciupercile si ceapa si si fierb la foc mic. Carnea se curata de grasime si se taie in fisii, apoi se prajeste. Se aduaga boiaua de ardei si se incorporeaza carnea in amestecul de ciuperci. Se toarna smintina.
Se serveste cu orez fiert, presarat cu patrunjel proaspat tocat.

2.648 vizualizări
709 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.