Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat |
Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat |
Ingrediente: 300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare.
18.094 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 3. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 4. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte) 6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 17. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 21. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe) 24. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 29. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |