Tuslama de burtă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Tuslama de burtă

Tuslama de burtă

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg burta, zarzavat de supa, sare, piper, usturoi, 2 galbenusuri.

Mod de preparare: Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la ¼. Cind este fiarta, se asaza bucatile intr-un castron si se acopera cu un sos preparat din zeama scazuta, usturoi pisat, piper si galbenusurile amestecate toate pe baia de apa.
Se serveste fierbinte.

4.416 vizualizări
789 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de burtă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de burtă cu cheie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.